STARTAR HÖSTEN 2021

digitalt öppet hus 28 januari

Digitalt Öppet hus 28 januari kl 18.30

Nyfiken på Göteborgs Waldorfgymnasium? Välkommen till digitalt Öppet hus torsdag 28 januari kl 18.30–19.30, på Google Meet:

Vi kommer att presentera skolan, vår profil, och vad waldorfpedagogik är för något. Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor och chatta med några av våra lärare.

Utomhusträffar

Är det viktigt för dig att träffa en människa och inte bara en skärm?

Vi kan ordna covid-säkra utomhusträffar för några intresserade elever åt gången. Hör av dig på info@gfwg.se om du är intresserad.

Lokaler

Vi finns på Falkgatan 7 vid Redbergsplatsen, med alldeles nyrenoverade lokaler och tillgång till professionellt utrustade facksalar: danssalar, blackbox, verkstad, mörkrum, musikrum.

Om du är intresserad

Du som går i grundskolan och vill anmäla ditt intresse för våra utbildningar inför hösten 2021 kan kontakta oss (mejla info@gfwg.se) för att komma med på vår mejllista för information, bli inbjuden till Öppet hus och övriga aktiviteter.

Färdighetsprov

Våra utbildningar har estetisk särskild variant vilket innebär att du kallas till ett färdighetsprov inom det estetiska omårdet som sen tillgodoräknas dig, ihop med ditt slutbetyg. Det innebär att du kan höja din intagningspoäng genom färdighetsprovet.

Alla som söker våra utbildningar kommer att kallas till ett färdighetsprov under våren 2021.

Scroll Up